Je bent van harte welkom bij de gemeente Zeewolde

Wij zoeken enthousiaste en leergierige collega’s

Werken  bij de gemeente Zeewolde is gericht op het toevoegen van waarde aan de samenleving van Zeewolde. Inwoners staan bij ons voorop: we vinden het belangrijk dat ze tevreden, vitaal en gelukkig zijn en daarvoor  hebben we bevlogen collega’s nodig. We zoeken mensen met  vakkennis. Wil je bij ons werken, dan verwachten we dat je  enthousiast en leergierig bent. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je kennis creatief in te zetten en alle kansen om je te ontwikkelen.

Over ons dorp

Zeewolde heeft 23.000 inwoners en  is de jongste en grootste gemeente van de provincie Flevoland. Ons dorp ligt midden tussen uitgestrekte en bijzondere natuur met grotere steden binnen handbereik. Het centrum ligt prachtig aan het Wolderwijd, het strand is voor iedereen  vrij toegankelijk en de voorzieningen zijn van prima niveau. De combinatie van rust, ruimte, natuur en goede voorzieningen maakt van ons dorp een mooie plaats om te wonen, te werken en te recreëren.

Onze  gemeente biedt ook ruimte aan ondernemers. De economische dynamiek in Zeewolde is hoog. Bedrijven werken onderling goed samen en er is ruimte voor starters en doorstarters. Door het innovatieve karakter draagt het bedrijfsleven van Zeewolde meer dan gemiddeld bij aan de economie van Flevoland. Dankzij de centrale ligging is Zeewolde uitgegroeid tot een  logistieke hotspot.

Onze organisatie

De samenleving en maatschappij veranderen in rap tempo. Om hierop goed te kunnen inspelen, is onze organisatie volop en continu in ontwikkeling. In het samenwerkingsverband Meerinzicht werken wij samen met Ermelo en Harderwijk op diverse terreinen. Samenwerkingen, extern en intern, worden de komende tijd intensiever en complexer. De gemeentelijke organisatie is recent hierop aangepast en ingedeeld naar in zeven teams. 

Onze missie en visie

Onze missie: Wij doen! Dienstbaar, Oplossingsgericht, Extern georiënteerd en Nabij. 

Onze visie: Wij zijn een wendbare en toekomstbestendige organisatie gericht op vijf doelen. 

Werken bij de gemeente Zeewolde wordt gewaardeerd door onze medewerkers: met een 8,5 scoren wij hoger dan gemiddeld in de publieke sector. Een reden te meer om met elkaar in gesprek te gaan!

Bewezen talent kan bij ons alle kanten op

Meer weten over de gemeente Zeewolde? Ga naar www.zeewolde.nl Of kijk op onze social media kanalen.