Gemeente Harderwijk

De gemeente Harderwijk is een vooruitstrevende gemeente, die naast haar wettelijke taken ook ambitieuze bestuurlijke opgaven wil realiseren voor en in Harderwijk. Harderwijk zet in op een flexibele overheid die de samenleving faciliteert in plaats van reguleert. De ambtelijke organisatie is ingericht om in te spelen op de continue maatschappelijke veranderingen en past zich steeds aan. Er zijn vier domeinen: Ruimte, Samenleving, Bestuur & Organisatie en het Stadsbedrijf.

Bij de gemeente Harderwijk werken ruim 300 inspirerende mensen met hart en ziel voor de inwoners, bedrijven en bezoekers. Dit zijn professionals die hebben gekozen voor een maatschappelijk betrokken baan met de vrijheid om hun idee├źn en visie vorm te geven. De gemeentelijke organisatie heeft flexibele werktijden en kijkt samen met jou hoe jouw persoonlijke wensen en de organisatiebelangen zo goed mogelijk kunnen matchen. Ze investeert graag in jou om je talenten verder te ontwikkelen.

Onze visie

In alles wat wij doen streven wij naar de beste kwaliteit van dienstverlening. Wij laten dat zien door gastvrij, enthousiast en gedreven op vragen uit de Harderwijker samenleving in te spelen. Door samen te werken met onze samenleving, regiogemeenten en andere partners maken wij het verschil. Onze kernwaarden zijn: open, ondernemend en ontspannen.

Onze gemeente

Harderwijk. Een prachtige, historische Hanzestad met ongeveer 49.000 inwoners. Met de Veluwe in de voortuin en water in de achtertuin. Een knusse stad die bruist van gezelligheid en waar je culinair optimaal kunt genieten. Met een gloednieuwe boulevard en fijn stadstrand. Ook het mooie dorp Hierden hoort bij gemeente Harderwijk. Meer weten? Ga naar www.harderwijk.nl.