Heb je wel eens nagedacht over werken bij een gemeente en wil je graag ontdekken hoe dat is? We hebben voor jong talent verschillende mogelijkheden om zich te ontwikkelen binnen onze organisaties. 

Traineeship

In 2022 zijn onze huidige trainees begonnen. Daarbij krijgen ze de mogelijkheid een kijkje in de keuken te nemen op verschillende afdelingen. In twee jaar tijd voeren ze verschillende uitdagende en leerzame opdrachten uit. Daarnaast volgen de trainees een ontwikkelprogramma.
Hierin is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en specifieke ontwikkelbehoeften.
Als er een plekje vrij komt in ons traineeprogramma dan zetten we een vacature uit. Houd onze website en socials dus in gaten!

Stages

Ben je op zoek naar een interessante stage of heb je een mooie afstudeeropdracht? De gemeenten en Meerinzicht bieden af en toe stageplaatsen voor mbo-, hbo- en wo-studenten. De openstaande stageplaatsen vindt je op bij vacatures. Een stage is een goede kans om je in je vakgebied te ontwikkelen. Bovendien maak je kennis met de gemeenten en Meerinzicht als potentiële werkgever. Je kan ook een open stageverzoek sturen. Wij kijken dan of er plek is binnen één van de organisaties.

Junior-functies

Bij de gemeenten zijn soms junior-functies beschikbaar. Als junior-medewerker werk je alleen voor jouw eigen afdeling. Je collega’s helpen je in je ontwikkeling tot allround medewerker.

Jonge Ambtenaren 

Bij alle vier de organisaties is aandacht voor jonge ambtenaren (tot 35 jaar). Er worden interessante, leerzame en gezellige activiteiten georganiseerd. Het doel is om jonge ambtenaren te verbinden en onderling kennis uit te wisselen

Interesse in het traineeprogramma bij onze gemeenten? Of ben je op zoek naar een stage? Houd vooral onze vacatures op de site in de gaten! Je kan daarnaast ook een open stageverzoek sturen naar ons.