Geef je ambitie de ruimte in Ermelo!

Lijkt het jou ook fijn om te werken in een ambitieuze organisatie met korte lijntjes en veel ruimte om zelf je werk te organiseren? In Ermelo krijg je veel vertrouwen, veel verantwoordelijkheid en veel speelruimte!

Bij ons staat het gesprek van mens tot mens centraal. Samen bepalen we wie welke klus oppakt. Hou je van werken met mensen en voor mensen, waar je elke dag het verschil maakt voor ruim 27.000 inwoners? Dan zoeken wij jou! Nieuwsgierig?

Gemeente Ermelo als organisatie en werkgever

Onze organisatie is een wendbare netwerkorganisatie. Bevlogen mensen werken flexibel samen rondom voortdurend wisselende maatschappelijke en bestuurlijke opgaven. We stellen mensen (inwoners én medewerkers) en hun onderlinge relaties en interactie centraal. Overbodige procedures, afspraken, systemen en structuren laten we achter ons. Daarom hebben we de hiërarchische lijnorganisatie (“het harkje”) losgelaten. Er zijn geen afdelingen en teams en ook geen leidinggevenden meer. Er zijn nog slechts twee dingen belangrijk: mensen en werk.
We doen ons werk vanuit de volgende kernwaarden:

  • Samen
  • Bevlogen
  • Betrouwbaar
  • Wendbaar

Onze collega’s vertellen je hoe het is om te werken bij Ermelo. Wil je alvast een indruk van misschien wel je nieuwe werkplek? Neem een kijkje in het fotoalbum of bekijk de rondleiding.

Onze missie

Uitstekende dienstverlening aan en samenwerking met onze inwoners en ons bestuur, is leidend voor alles wat wij doen. Ermelo blijft zich onderscheiden als een gemeente waar het beter wonen, werken en verblijven is.

Onze gemeente

Ermelo is een prachtige gemeente op de Veluwe met zo’n 27.000 inwoners. Met de bossen en heidevelden van de Veluwe als voortuin en strand Horst in de achtertuin is Ermelo een geweldige plek om te wonen, te werken en te zijn! Ermelo is met haar vele projecten volop in ontwikkeling. Het groene dorp maakt ook ruimte voor (stedelijke) vernieuwing. Zorg en aandacht voor elkaar zitten in ons DNA. Op de verschillende prachtige landgoederen vind je grote zorginstellingen. Met de Generaal Spoor- en de Jan van Schaffelaarkazerne is Ermelo ook een flinke legerplaats.

Toeristen weten ons aantrekkelijke dorp ook te vinden. Hierdoor heeft Ermelo bijna 100 campings en recreatieparken. In de zomer verdubbelt het aantal mensen daardoor tot zo’n 50.000.

Ermelo ligt centraal en is goed bereikbaar door de aansluiting op de A28, een eigen NS-station in het centrum en goede busverbindingen.

Meer weten over de gemeente Ermelo? Ga naar www.ermelo.nl

Actuele vacatures bij Gemeente Ermelo

Helaas, op dit moment zijn er geen vacatures.